Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Shovel/loader machinist

Plaatsingsdatum 17-04-2018 Functiecategorie Bouw - Uitvoerend
Standplaats Nederland & België Niveau -
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Heb jij een passie voor het vak shovel/loader machinist? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een no-nonsens bedrijf? Schrik je niet terug om op zaterdag te werken aan het spoor? Dan willen wij graag met je kennismaken!

Om onze opdrachten ook in de toekomst te kunnen blijven uitvoeren, zoeken wij een shovel/loader machinist.

Wat ga je doen?
Als shovel/loader machinist bij Van Eerd ben je voornamelijk bezig met egaliseer werkzaamheden van grond- en spoorwerken.

Je communiceert met de werkvoorbereider en uitvoerder over de werkzaamheden, bereid je werkzaamheden goed voor en voert ze uit op basis van de juiste instructies en voorschriften. Je beoordeelt, samen met de Uitvoerder, de haalbaarheid van je werk en neemt eventueel gesignaleerde afwijkingen in behandeling.

Je bent werkzaam op verschillende (spoor)projecten in Nederland.

Wat zoeken wij?
Voor de functie van shovel/loader-Machinist willen we graag dat je zo’n 5 jaar ervaring hebt als shovelmachinist.

We verwachten van jou een flexibele, professionele en zelfstandige instelling. Daarnaast vinden wij dat al onze medewerkers een goede werk/privé balans moeten hebben, waardoor je nooit meer dan 20 weekenden per jaar werkt.

Vanuit passie voor je vak en met je goede communicatieve vaardigheden weet je goed uit te leggen aan je collega's waarom bepaalde dingen niet mogelijk zijn of juist op een bepaalde manier moeten. Daarnaast staat veilig werken hoog bij jou in het vaandel, het belangrijkste speerpunt in onze organisatie.

Wie zijn wij?
Wij zijn de Van Eerd Groep, een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer.
Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.
Met ongeveer 25 vaste medewerkers, aangevuld met tijdelijke krachten, bedienen wij onze klanten in de Benelux vanuit de vestiging in Veldhoven.

Wij zijn een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je de beschikking over moderne middelen voor de uitvoering van de functie

Solliciteren op deze functie?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten.
Voor nadere informatie kan je per mail contact opnemen met onze corporate recruiter Audrey van der Linde (recruitment@vaneerd-groep.nl). Of bel (06 21205164)!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Uitvoerend
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden machinist, shovel, loader

Contactgegevens

Contactpersoon Audrey van der Linde

Vestigingsplaats

Solliciteer