Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Spoorkraanmachinist

Plaatsingsdatum 08-05-2018 Functiecategorie Bouw - Uitvoerend
Standplaats Veldhoven Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Ben jij een ervaren kraanmachinist en wil je een nieuwe dimensie in je baan? Of zou je spoorkraanmachinist willen worden en zet je je schouders eronder om je diploma te halen?
Dan willen wij graag met je kennismaken! 

Om onze opdrachten ook in de toekomst te kunnen blijven uitvoeren, zoeken wij een (spoorkraan) machinist.


Wat ga je doen?
Als machinist bij Van Eerd bedien je de Krol (kraan op lorries) ten behoeve van projecten aan het spoor. Je bereid je werkzaamheden goed voor en voert ze uit op basis van de juiste instructies en voorschriften. Je beoordeelt, samen met de Uitvoerder, de haalbaarheid van je werk en neemt eventueel gesignaleerde afwijkingen in behandeling. Je staat stevig in je schoenen, want alleen jij kan aangeven of iets gebeurt conform de (veiligheids)voorschriften. Nadat je werk erop zit, maak jij de Krol gereed door deze geordend en schoon achter te laten.
Tot slot gebruik je altijd je persoonlijke beschermingsmiddelen en leef je de regels na op basis van voorgeschreven wet- en regelgeving in zijn algemeenheid en specifiek op het gebied van veiligheid.

Je bent werkzaam op verschillende (spoor)projecten in Nederland.

Waar je bij onze concollega’s bijna elk weekend van huis bent, vinden wij een goede prive/werkverhouding erg belangrijk. Denk hierbij aan ca. 20 weekenden, waarbij de nadruk op de zaterdag ligt.

Wat zoeken wij?
Voor de functie van Krol-Machinist verwachten wij van jou een flexibele instelling. Vanuit passie voor je vak en met je goede communicatieve vaardigheden weet je goed uit te leggen aan je collega's waarom bepaalde dingen niet mogelijk zijn of juist op een bepaalde manier moeten. Daarnaast staat veilig werken hoog bij jou in het vaandel, het belangrijkste speerpunt in onze organisatie.


De enige die we hebben, is dat je al ervaring hebt als kraanmachinist, bij voorkeur ook op een spoorkraan.
Wanneer jij je nog geen ervaring hebt als spoorkraan machinist, maar wel de wil en inzet, dan leiden wij je op.

Wie zijn wij?
Wij zijn de Van Eerd Groep, een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer.
Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.
Met ongeveer 25 vaste medewerkers, aangevuld met tijdelijke krachten, bedienen wij onze klanten in België en Nederland vanuit de vestiging in Veldhoven.

Wij zijn een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je de beschikking over moderne middelen voor de uitvoering van de functie.

Solliciteren op deze functie?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten.
Voor nadere informatie kan je per mail contact opnemen met onze corporate recruiter Audrey van der Linde (recruitment@vaneerd-groep.nl). Of bel (06 21205164)!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Uitvoerend
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden machinist, kraanmachinist, KROL

Contactgegevens

Contactpersoon Audrey van der Linde

Vestigingsplaats

Solliciteer