Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Vrachtwagenchauffeur knijpwagen

Plaatsingsdatum 31-05-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Nederland & België Niveau Professional
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Ben jij een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, maar ben je op zoek naar nét dat extra in je werk? Zoek je naar een verbreding van je werk? Kom je dan eens met ons praten?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor onze knijperwagen 8x4 met haakarmsysteem.

Wat ga je doen?
Onze knijperwagen 8x4 met haakarmsysteem wordt ingezet voor het vervoer van diverse materialen, maar is ook uitgerust met een dieplader voor het verzetten van onze eigen machines.
Als chauffeur van deze machine zorg je niet alleen voor het transport van onze eigen (grondverzet)machines naar onze projecten in Nederland en België, maar ook voor het laden/lossen van materialen op onze projecten.

Als je wil én over de juiste vaardigheden beschikt, kan je ook (machinisten) werkzaamheden oppakken, maar natuurlijk altijd in overleg.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur met een grote interesse in grondverzetmachines.
Je hebt enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur, met name met het vervoer van groot materieel, dus minimaal een CE rijbewijs.
Je houdt ervan om zelfstandig te werken en bent flexibel ingesteld, zowel qua houding als werktijden.
Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te doen.
En omdat onze machines van en naar Veldhoven gereden moeten worden, is het wel prettig als je in de omgeving van Veldhoven woont.


Wie zijn wij?
Wij zijn de Van Eerd Groep, een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer.
Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.
Met ongeveer 25 vaste medewerkers, aangevuld met tijdelijke krachten, bedienen wij onze klanten in de Benelux vanuit de vestiging in Veldhoven.

Wij zijn een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je de beschikking over moderne middelen voor de uitvoering van de functie en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.

Solliciteren op deze functie?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten.
Voor nadere informatie kan je per mail contact opnemen met onze recruiter Audrey van der Linde (recruitment@vaneerd-groep.nl). Of bel (06 21205164)!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden vrachtwagen chauffeur, knijperwagen, containerwagen

Contactgegevens

Contactpersoon Audrey van der Linde

Vestigingsplaats

Solliciteer